Jumaat

mula mula ambil kamera. snap snap snap. kemudian lihat hasilnya. kalau ada yang nampak perut boroi buang. gambar berjerawat buang. dan muka sentil juga harus dibuang. selepas itu pilih yang mana satu memberahikan orang lain. hmm.. yang ni nampak cantik. bibir pink, rambut berjurai dalam keadaan semi-gothic, senyum ala menggoda cara sopan dan peace!.

myspace dah letak, facebuk dah letak, tweeter dah letak, tagged dah letak, owh owh! aku belum ada blog!. hmm.. cepat fikirkan nama. lentok_patah_patah.. kewl!. ok, ok, hmm.. pilih warna pink, sidebar letak salahsilah keluarga dari onyang sampai cicit. saya suka makan bla bla bla dan wallah! siap.

hmm.. sekarang masa test market. wuhu! ada jantan komen!. fuhh, cover cun, mesti balas komen nih, jap ape dia tulis? "muke kau cam tapir".



9 ulasan:

philoColy berkata...

????

Mc T.I berkata...

hhahahahhahahah!!!

joni's pencil berkata...

hahaha, bongok!

style perempuan sekarang kalau nak bergambar, mulut tu kena muncungkan ala-ala mulut itik sedang meneran.

aku sangat tak memahami erti perilaku tersebut.

pablo berkata...

kahkahkahkahkah!!
memang klaka!!

Mahadewaratna_Sari berkata...

kewl kewl.. hak hak!

HuRry aDam berkata...

tue pompuan ke pondan?

Mahadewaratna_Sari berkata...

pempondan, ntah taktau la

Tanpa Nama berkata...

perg pempondan.. nape mesti pem tu ada?
le'pondan lar....

Mahadewaratna_Sari berkata...

sebab pempuan yang ta bape nak laki dan laki yang tak bape nak pempuan ahaha